Orhan Gencebay Resmi İnternet Sitesinden Merhaba !

Uzun zamandan beri kapalı olan resmi web sitemizi nihayet açtık. Bundan sonra haberlerimizi bilgilerimizi gönül dostlarıyla bu siteden paylaşacağız. Sevenler bizimle ilgili bilgileri en doğru olarak bu siteden görebilecekler. Hepinize yeni sitemizden tekrar sevgi ve selamlar.

Anlatılacak çok şey var. Bu zamana kadar hakkımızda bir çok haberler çıktı. Bunların birçoğu belli ölçüde doğruysa da çoğu da yanlış haberlerdi. Bu haberlerin gerçeğini size yansıtamadığımız için çok üzüldük. Ama bundan sonra böyle olmamasına daha özen göstereceğiz ve bundan sonra olabilecek her türlü haber ve bilgiyi siz gönül dostlarımıza anlatırken zaman zaman da geriye dönük yayınlanmış haber ve bilgilerin en gerçeğini bu sitemizden duyacaksınız. Ayrıca sitemizin iletişim bölümünden mail yoluyla bize ulaşıp soracağınız sorulara ve değerli görüşlerinize elimizden geldiğince cevap vermeye çalışacağız.

Resmi web sitesimiz www.orhangencebay.com.tr de. Orhan Baba’nın ajanda bilgilerine yani tarihleriyle ne zaman hangi tv programına ve hangi radyo programına katılacağına veya albüm haberlerine ve her türlü bilgilerine yapacağımız duyurularla herkesten önce ulaşabileceksiniz. Ayrıca Orhan Baba’nın belli zamanlar da kendi kaleme alacağı her konuda ki yazılarını kendi köşesinden takip edebileceksiniz. Biyografi bölümümüzde Orhan Baba’nın bu güne kadar yazılmış en doğru biçimdeki biyografisine ,albümler ve filmler bölümlerinde de eksiksiz bir arşive ulaşabileceksiniz. Multimedya bölümümüzde Orhan Baba’nın hem eski hem de en güncel video ve fotoğraf albümlerini sizlerle paylaşacağız. Ayrıca Basın Arşivi bölümümüzde 43 yıldır halkımızın tanıdığı Orhan Baba’nın gazete ve dergilerde yayınlanmış milyonlarca haberinden özel olarak seçilmiş olanlarını yayınlayacağız.

Sizlere yaşamda ki en büyük başarı olan ve herkesin yakalamaya çalıştığı mutluluğu dilerken. Orhan Baba’nın deyimiyle Berhudar Olun ! diyoruz…


Facebook'ta Paylaş

Bu sitenin tüm hakları Orhan Gencebay'a aittir. Siteden herhangi bir yazının,fotoğrafın v.b. içeriklerin izinsiz olarak kullanılması yasaktır.

Copyright © 2013 Orhan Gencebay