'Alabora'yı hatasıyla sevmeli'

Ünlü sanatçı Orhan Gencebay ile Sevim Emre, önceki akşam Ulus Bodrum Mantı’da yemek yediler. Mekânda iki saate yakın kalan çift, çıkışta ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtladı. Üşütüp hasta olduğunu belirten sanatçı, geçtiğimiz haftalarda final yapan Popstar yarışmasıyla ilgili sorulara “Sezon güzel geçti” demekle yetindi ve gelecek sezonda yarışmanın devam edip etmeyeceğini bilmediğini belirtti. Önümüzdeki sezon için çok önemli bir projesi olduğunu söyleyen sanatçı, muhabirlerin ısrarlı sorularına rağmen yeni projesi hakkında adeta ser verip sır vermedi.

‘HATASIZ KUL OLMAZ’
Gezi Parkı olaylarının ardından Mehmet Ali Alabora’nın hedef gösterildiği iddialarıyla ilgili Gencebay, “Her şey evvelallah iyi olacak. Ben ülkemi çok seviyorum. Halka ve hakka hizmet edenleri seviyorum. ‘Hatasız kul olmaz, hatamla sev beni ’ dedim. Hepimize mal olan bir tanımdır, söylemdir” sözleriyle ilginç bir açıklama yaptı. Gence bay, Alabora’nın da insan olarak hata yapabileceğini ama yinede sevilmesi gerektiğini belirtti.

Facebook'ta Paylaş

Bu sitenin tüm hakları Orhan Gencebay'a aittir. Siteden herhangi bir yazının,fotoğrafın v.b. içeriklerin izinsiz olarak kullanılması yasaktır.

Copyright © 2013 Orhan Gencebay